diumenge, 17 de juny del 2012

Inauguració "Un viatge a través del temps"

El dijous 16 de juny pel matí, els nens i nenes de C.Mitjà vam inaugurar la nostra exposició: "Un viatge a ravés del temps: Riu Clar" al Casal d'avis de St. Josep.

Vam tenir la gran sort de estar molt ben acompanyats en aquest acte. Va venir l'equip directiu de l'escola, el director, en Jaume, el cap d'estudis, en Victor i la secretaria, laVicky, la senyoreta de música, Carme Moliner, també el nostre inspector, en Rafael Muñoz, l' encarregada de la llar d'avis, la Feli i alguns dels amics i avis que ens van ajudar en el projecte.

Per a cel·lebrar-ho vam fer un petit concert de flauta que la senyoreta Carme Moliner ens havia assajat i preparat durant forces dies.
El concert va ser una passada!!! Vam tocar, no bé, millor que bé!!!

Durant el petit acte, el nostre director i el nostre inspector, ens van felicitar a tots els alumnes de cicle mitjà pel treball fet.

Nosaltres vam donar, i des d'aquí, volem aprofitar per tornar a donar les gràcies a tots els que heu fet possible que el nostre projecte.

GRÀCIES SENSE VOSALTRES NO HAGUES ESTAT POSSIBLE!!!!

Tot això va sortir, el dijous 16 i el divendres 17 al Diari de Tarragona  aquí us deixem l'enllaç a la notícia del dijous i la imatge de la noticia del divnedres.

Per veure la notícia del dijous cliqueu AQUí 

Aquí sota les imatges de les noticies del divendres:


I aqui el vídeo amb les fotos de tot, tot, però que tot!!!