diumenge, 22 d’abril del 2012

ORGANITZEM la informació de l'AIRAM

El dimecres i el divendres els nens i nenes de cicle mitjà hem tingut moltíssim treball…

Vam estar organitzant i endreçant tota la informació que l’Airam tenia dins de la seva maleta i que havia anat recollint en les diferents èpoques per les que ha anat passant al llarg del seu viatge. No va ser gens fàcil ja que havia recollit molta informació.

Tenia informació de l’època de la prehistòria, dels romans, dels castells, dels navegants, de la de les primeres fàbriques i... naturalment, li faltava informació sobre la nostra època, l’actual. Ara tots hem de començar a buscar informació per tal de tindre-la preparada el dia que la vingui a buscar l’Airam.
Però, sabeu? Ja ho tenim mig organitzat. El dimecres i el dijous els avis vindran a l’escola i ens ensenyaran els jocs als que jugaven quan ells eren petits i nosaltres els hi ensenyarem a ells els nostres. Eel divendres, la Dolors Pérez i el seu marit, ens venen a explicar una mica la història del nostre barri, Riu Clar, com va sorgir, qui hi vivia, quins serveis tenia... i a més a més estem recollint fots antigues de Riu Clar per tal de comparar-les amb fotos actuals dels mateixos llocs...

 BuuuuuuuuuuuuF quina feinada que tenim!!!!!